
Päron, äpplen och tomater påverkar bland annat gurka, persilja, dill och sallad. Förvarar man gurka och tomater bredvid varandra, blir tomaten dålig. Mitt tips är att förvara varje sak i en plastpåse, inte nog med att livslängden ökar, grönsakerna håller sig fräscha under en längre tid. Viktigt att tänka på är att skölja grönsakerna noga, då de kan innehålla jord, till exempel sallader. På sommaren är det bara gott att äta grönsaker och sallader av olika slag, min bästa sallad är sommarsalladen ^^
Sommarsallad:
Ingredienser: 1 salladskål, 1 tomat, 1 gurka och salladsdressing (finns att köpa i livsmedelaffären)
Tillagning: Skölj salladsbladen noggrant tillsammans med tomaten och gurkan. Skär sedan salladsbladen i strimlor, tomaten i klyftor och gurkan i skivor. Blanda grönsakerna i en skål och häll över dressingen - rör om.
En sallad behöver inte vara avancerat för att den skall smaka gott =) Njut av våren!
//Jessika
Vad med och tävla hos oss om otroligt läckra handgjorda smycken
SvaraRaderaVilken härlig blogg, och med ett bra syfte. Många studenter borde läsa denna. :)
SvaraRaderaDet är skönt när storstädningen är gjord. Jo, det var riktigt mysigt med en shoppingtur. Studentlivet har sina för- och nackdelar.
TACk:D
SvaraRaderava tråkigt :/ ja, tack så mycket :)
SvaraRadera